Home - Contact Nederlands English

Over Trowlock translations

Wie zitten er achter Trowlock?

 

Trowlock wordt geleid door Andrew Howitt, samen met Marion Howitt. Zij verhuisden van Engeland naar Nederland meer dan 30 jaar geleden.

 

Waar komt hun ervaring vandaan?

 

Het begon met een opleiding aan een van Engeland’s gerenommeerdste scholen, gevolgd door de Universiteit - beide benadrukten het gebruik van correct Engels om te communiceren.

Andrew heeft meer dan 40 jaar internationale, commerciële, industriële en technische ervaring opgebouwd bij toonaangevende, grote en kredietwaardige bedrijven op de wereldmarkt, op directieniveau in diverse bedrijfstakken. Vertalingen van Nederlands naar Engels (v.v.) waren integraal deel van deze periode.

Vanuit een vergelijkbare opleidingsachtergrond, ondersteunt Marion’s ervaring dit met een goed taalgevoel en een inlevingsvermogen in mensen en wat hen aanspreekt. Dit wordt verder versterkt door hun voorliefde voor een goede keuken en wordt bekroond door hun „dubbele dosis” goede (Engelse) humor!

 

Wat zijn Trowlock’s prijzen?

Trowlock’s vertaalprijzen zijn maatwerk en zodanig gestructureerd, dat diverse variabelen worden meegewogen, inclusief maar onder andere: tekstomvang, complexiteit, gewenste snelheid en het langere termijn perspectief. Klik hier voor informatie / vraag een offerte

 

Vertalingen van Engels naar Nederlands of andere combinaties

Trowlock beschikt over een netwerk van geassocieerde vertalers, die aan al uw wensen tegemoet kunnen komen. 

Expertise - Klik hier voor meer informatie

 

Wij zijn concurrerend, op tijd en betrouwbaar.

 klik hier voor “Voorwaarden”

 

Trowlock B.V.

‘t Hambroek 48 

7271 HB Borculo

Nederland 

Tel: - +31 545 274627 / 274637

Fax: - +31 545 274647

Mobiel +31 651 558 969

e-mail:- info@trowlock.nl