Home - Contact Nederlands English

De Trowlock aanpak

Trowlock’s omgang met klanten.

Wij proberen uw doelen te realiseren en leveren een perfecte vertaling van Nederlands naar Engels.

Waar mogelijk in nauwe samenwerking met u. Dan kunnen we in detail bepalen, wie u bent en wat u wenst te communiceren. Specifieke kernpunten zouden kunnen zijn:

-      Hoe wenst u de Nederlandse tekst vertaald en geschreven te hebben?

-      Wie of wat is de doelgroep?

-      Op welke wereldregio is het gericht? (Europa verschilt van Noord Amerika; beide zijn verschillend van het Midden Oosten en deze verschilt weer van het Verre Oosten)

-      Wat wilt u bereiken? Wat wenst u te bereiken met uw tekst?

 

In samenwerking met u en met de antwoorden op deze en dergelijke vragen, gaan we aan de slag om u van een Nederlands-Engelse vertaling te voorzien, die gemaakt is voor succes. Wij verzorgen eveneens het proeflezen, indien gewenst. Hierdoor worden fouten en misverstanden voorkomen. Hetgeen u een maatwerk resultaat oplevert.

 

Het is kwestie van begrijpen:-

-      hoe u het vertaald wilt hebben en...

-      hoe wilt u het communiceren, klik hier voor meer informatie

Uw Nederlands-Engelse vertaling moet slagen! Derhalve wilt u het vertaald hebben met gebruik van alle juiste woorden en zinnen in de juiste opbouw. Trowlock is erop gericht om uw Nederlands om te zetten naar helder en perfect Engels om u die juiste opbouw te bieden.

 

Het vinden van de juiste Engelse woorden of zinnen, zorgt voor een meer betrokken lezer of luisteraar. Slecht gekozen woorden kunnen elke tekst onderuit halen.

Trowlock concentreert zich niet alleen op het vertalen van uw tekst en de correcte opbouw in perfect Engels, om uw doelen te verwezenlijken; we zorgen er ook voor dat we uw tekst helemaal begrijpen, zodat we niet alleen aan uw eisen tegemoet komen, maar ook aan degenen die uw boodschap lezen.